Om oss

ullaUlla Smedh

Öppnade Klippoteket Saloon 15/10-75 och var med och tävlade i Stockholm Hairopen 83-84 på herrsidan och kom på andra plats. Vi har haft många trevliga stunder på Klippoteket Saloon genom åren.Mycket duktiga tjejer som har varit här, även lärlingar och fullfjädrare frisörer som i dagens läge är egna företagare. Själv försöker jag hänga med på allt nytt och aktuellt inom frisörvärlden.Jag älskar arbetet och alla trevliga kunder. Ett plus är att jag har turen att jobba med så unga och trevliga kollegor.

E-post:
klippoteketsaloon@gmail.com

bild_Johanna_PeltokorpiJohanna

 

Johanna är född och uppvuxen i Falun. Hon började studera till frisör hösten 2011 på Haraldsbogymnasiet. Våren 2014 tog hon studenten och i samband med den fick hon utmärkelsen ”Best Student Award”.  Hon har avklarat ett delprov och skall utöva sina 3000 lärlingstimmar hos oss innan hon får ta sitt gesällbrev och därmed bli färdigutbildad frisör. Hon har ett stort intresse för färg och klippning.

 

 

Bild_Ylva_RuneYlva

Ylva finns tillgänglig hos oss på fredagar.  Hon går sitt sista år på frisörlinjen på Kristinegymnaset och började studera till frisör 2013. Hon är en väldigt kreativ tjej på många håll och är specialist på uppsättningar.